Hej och gott nytt år!

Det är som vanligt dags att förnya medlemskapet för de allra flesta (ni som redan har medlemskap fram till 30/6 kan se det i listan över medlemmar under ”Little Brother Kevin” på forumet). 

Priset är precis som förra året 250kr för halvår och 500kr för helår. 

Det är även dags att betala för skåpen igen (även här med några undantag). Priset är fortfarande 100kr per halvår (eller 200kr om man vill betala för hela året på en gång). En del ”nyheter” gäller dock för skåpen i år.

– Man får nu inte ha mer än ett skåp. Att ha mer än ett gällde bara så länge tillgången på lediga skåp var god, vilket den inte kan sägas vara längre då vi numera har avsevärt fler medlemmar än vad vi har skåp (till skillnad mot för några år sen då antalet skåp var fler än medlemmarna). Har du idag mer än ett skåp så ska det ena tömmas snarast (senast 31/1). Glöm inte att meddela vilket skåp du vill ha kvar. 

– Vi kommer även att bli hårdare med betalningarna. Har du inte betalat för ett skåp som du har inom två månader från att det var dags att betala så kommer du bli av med det skåpet. 

– Kommer du som helt ny medlem vill vi att du är med ett tag innan du hyr ett skåp, då vi helst ser att skåpen går till någorlunda aktiva medlemmar. 

– Det sistnämnda kan vara värt att tänka på även för medlemmar som har varit med längre men som känner att de inte har varit speciellt aktiva i lokalen på ett bra tag. Behöver jag verkligen ett skåp eller skulle det kunna få gå till någon mer aktiv som inte har? 

Betalning sker till:

Plusgiro: 43 39 61-0

-eller-

Swish: 1232328631

Ni ska ange ert namn plus det ni betalar för (ex. Ditt Namn LBK- helår + 1 skåp halvår) i meddelandefältet när ni betalar.

LBK är en del av Spelföreningen Dragon’s Den. När du betalar avgiften till LBK blir du även medlem i Dragon’s Den (om du inte redan är det). Registrera på länken (https://ebas.sverok.se/signups/index/3140) genom att fylla i dina uppgifter (så att du får rösta på årsmötet, etc…. råkar du vara ung kan du även generera bidragspengar till föreningen).