Warmachine and Hordes

Ånga, kol, svett och stål. Orostider i Järnrikena där krigen avlöser varandra i ett. I vildmarken hörs dessutom krigets trummor eka när uråldriga stammar reser sig för att återta vad som en gång var deras. I fjärran österns oändliga öknar, bortom bergen, ruvar en grym och hatisk vrede och förbereder för invasion. I norr sammlas härar under drakflagg och rykten om att det inte bara är banéren som pryds av drakar… Runt om hörs ljuden av pansrade fötters tramp när gigantiska härar drar fram, orostider och svält stundar och det är med bister blick invånarna ser mot framtiden. Alla utom en uråldrig ondska, Drakarnas urfader. Ty för varje själ som går hädan så växer Drakfadern Turoks odöda legioner!

Inom LBK finns det en hel del spelare som spelar WARMACHINE och/eller HORDES. Det arrangeras turneringar lokalt och det är sällan det är svårt att finna en motståndare om man är ute i god tid.

Mer information och vid eventuella frågor, besök vår avdelning på forumet. Här diskuteras allt om WARMACHINE och HORDES, från kombos till nybörjartips!

Välkommen och god jakt! / WARMAHORDES- folket

Linköpings Figurspelsföreningen