Om LBK

Little Brother Kevin, eller LBK som den oftast kallas, är en figurspelsförening i Linköping. Föreningen har funnits i sin nuvarande form sedan 2008 och är en del av Spelföreningen Dragon’s Den. LBK håller till i en egen lokal på Vasavägen 23b i Linköping. Där har föreningens medlemmar tillgång till (dygnet runt) nio spelbord, spelmattor i många olika storlekar och en massa terräng som passar till olika spelsystem.

Inom föreningen spelas det mesta i figurspelsväg (åtminstone periodvis). Warhammer 40k finns det alltid folk som håller på med aktivt. Age of Sigmar spelas också regelbundet, om än inte med samma regelbundenhet som 40k. Många spelsystem finns dock representerade bland föreningens medlemmar och under senare år har det spelats: 9th Age, A Song of Ice & Fire: Tabletop Miniatures Game, Adeptus Titanicus, Blood Bowl, DUST, Fallout: Wasteland Warfare, Kill Team, Malifaux, Middle Earth Strategy Battle Game, Necromunda, Star Wars: Legion, Warcry, Warmachine/Hordes, Warhammer: Underworlds och mycket mer.

På LBK kan du, utöver möjligheten att spela ditt spel och hänga med likasinnade, förvänta dig turneringar och kampanjspel.

Din figurspelsförening i Linköping!